С какво ще запомним този ден?  Модерно техническо оборудване и видео

...
С какво ще запомним този ден? 
Модерно техническо оборудване и видео
Коментари Харесай

Цветанов: Видеонаблюдение по цялата граница с Турция и модерно оборудване

С какво ще запомним този ден? 

Модерно техническо съоръжение и видео наблюдаване на цялата българо-турска граница - по какъв начин съгласно някогашния вътрешен министър Цветан Цветанов и ръководител на " Републиканци за България " страната ни може да отговори на мигрантския напън чуйте в Podcast новините. 

И още от тематиките, които ще чуете:

Българските битови консуматори няма да излязат на свободния пазар на електрическа енергия преди 2026 година. Около това се сплотиха 172 народни представители, " срещу " нямаше, а " въздържали се " бяха единствено 22-ма депутати. Вносители на проекторешението са Делян Добрев и група народни представители от ГЕРБ-СДС. То планува до 31 декември 2025 година битовите крайни клиенти на електрическа енергия да останат на контролирания пазар. Решението бе утвърдено и от парламентарната комисия по енергетика. По сметки на Жечо Станков от партията на Бойко Борисов " едно домакинство, което се отоплява на климатик и харчи месечно към 1000 киловата, ще заплати към 180 лв. при контролиран пазар. Ако пазарът е свободен, сметката на това семейство би станала 720 лв. ".

Бившият президент на Световното състезание по футбол Сеп Блатер, по време на чието ръководство през 2010 година бе решено Катар да бъде хазаин на международното състезание тази година, сподели пред Тагес Анцайгер, че това е било неточност и управлението на международната футболна централа е направило неприятен избор, съобщи " Корнер ". Още при оповестяването на избора на Катар се появи всеобщо неодобрение във футболните среди и измежду почитателите поради подозрения за корупция, нарушение на човешките права и други нередности, свързани с арабската страна. Блатер, който ръководи ФИФА в продължение на 17 години, бе оневинен от съда в Швейцария през юни тази година по обвиняванията в корупция против него, въпреки че прокуратурата апелира това решение.

 

С какво още ще запомним този ден, чуйте във вечерните Podcast вести: 

Последвайте ни в: - -

Какво ни впечатли доскоро?

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР